3 de desembre de 2009

Descarregar pdf
 
versió en català

La UdL guanya 400 alumnes aquest curs i frega els 8.700
 
. El curs vinent preveu impartir Turisme, Fisioteràpia i Psicologia, a banda dels Màsters d'Enginyer Agrònom i Enginyer Industrial 
audio
S'incrementa la matrícula a la Universitat de Lleida
La Universitat de Lleida ha guanyat 402 alumnes aquest curs respecte al 2008-2009 fins arribar a un total de 8.657, segons les dades oficials de matrícula facilitades ahir per la vicerectora de Docència Isabel del Arco, i que inclouen els centres propis i els adscrits. Del total d'estudiants matriculats, 1.858 són de primer curs, 114 més que l'any passat. Del Arco atribueix aquest increment a l'èxit de les noves titulacions de Biomedicina (40) i Comunicació i Periodisme Audiovisual (55), reforçat per un repunt a Ciències de l'Educació, que aglutina 1.604 alumnes (davant dels 1.492 del curs anterior) i Dret i Economia, amb 1.569. Precisament aquests estudis, juntament amb els relacionats amb Ciències de la Salut, són els que han tingut més demanda dels alumnes de nou ingrés.

Els Màsters oficials també han consolidat la seua oferta, contribuint a l'increment de matrícula. La UdL compta amb un total de 538 alumnes de màsters pels 342 de l'any anterior. Pel que fa a titulats, també hi ha hagut un increment respecte al 2007-2008. Així, el curs 2008-09, van obtenir el seu títol 1.347 estudiants, 805 dones i 542 homes.

 
Els Màsters oficials també han consolidat la seua oferta: la UdL compta amb un total de 538 alumnes de màsters pels 342 de l'any anterior.
De cara al proper curs acadèmic, la UdL preveu impartir Turisme com a grau propi, a petició de la mateixa Generalitat. També s'incorporarà la titulació de Fisioteràpia, fent que la Universitat de Lleida sigui la segona pública catalana en oferir-la. Els estudis s'especialitzaran en dos branques: una relacionada amb la geriatria i la llei de dependència; i l'altra, amb l'esport. Completen les novetats el grau de Psicologia i els Màsters d'Enginyer Agrònom i Enginyer Industrial amb atribucions professionals. La Universitat de Lleida espera obtenir l'aprovació dels nous graus el proper mes de gener. 

 

Més informació