3 de octubre 2012

Descarregar pdf
 

Josep Borrell inaugura el curs a la UdL amb una aposta per Europa per sortir de la crisi
 
. El catedràtic d'Anàlisi Econòmica reflexionarà sobre l'actual conjuntura i el paper de la Unió
audio
Josep Borrel inaugura el curs de la Universitat de Lleida UdL
Josep Borrell / FOTO: EUI
baixcorva
L'expresident del Parlament Europeu, Josep Borrell i Fontelles, serà l'encarregat d'inaugurar el curs acadèmic 2012-13 a la Universitat de Lleida, el proper 17 d'octubre a les 19h a la Sala d'Actes de l'Edifici del Rectorat. Amb la conferència Europa com a solució, el catedràtic d'anàlisi econòmica i matemàtiques empresarials de la Universitat Complutense de Madrid, explicarà els motius pels quals cal reforçar la Unió Europea amb l'objectiu de sortir de la crisi.

President de l'Institut Universitari Europeu (EUI) fins el passat mes de juny, Borrell reflexionarà sobre el paper que la Unió Europea pot tenir en l'actual situació econòmica. El socialista aportarà possibles solucions que passen per un enfortiment dels vincles entre els països membres de la Unió Europea.

Nascut a La Pobla de Segur (Pallars Jussà) el 24 d'abril del 1947, Borrell és enginyer aeronàutic per la Universitat Politècnica de Madrid i doctor en Ciències Econòmiques per la Complutense. Militant del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) des de l'any 1975, el polític lleidatà va ser ministre d'Obres Públiques, Transports i Medi ambient (1991-1996). Des del passat mes d'abril, ocupa la presidència de la Càtedra Repsol de Competitivitat i Desenvolupament Regional de la Universitat de Lleida.