30 de setembre de 2008

Descarregar pdf

.
La UdL ofereix per primer cop un curs de xinès mandarí per a principiants amb professors nadius. Les classes estan obertes a tots els ciutadans i tindran lloc al Rectorat

El professor de la Universitat de Lleida Joan Julià-Muné
El professor Joan Julià Muné
La Universitat de Lleida (UdL) ofereix per primer cop un curs de xinès mandarí per a principiants amb professors nadius. En concret, seran dos nivells, un dels quals es podrà seguir de forma intensiva o anual. Cadascun consta de 50 hores lectives. Les classes estan obertes a tots els ciutadans, siguin o no alumnes de la UdL, i tindran lloc a l'edifici del Rectorat. Els cursos s'impartiran de forma complementària al cicle sobre cultura xinesa que organitza el departament de Filologia Catalana i Comunicació de la UdL, amb el suport de l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI).

El curs bàsic de xinès mandarí I començarà el 8 d'octubre en la modalitat anual i el 20 d'octubre en la intensiva. El nivell II s'iniciarà el pròxim 16 de febrer. El coordinador d'aquesta oferta formativa, el professor Joan Julià, explica que aquests cursos "són els primers que s'impartiran a Lleida" i són fruit d'un conveni entre la UdL i la Universitat d'Estudis Estrangers de Tianjin, en col·laboració amb l' Associació Adopchina-Lleida. L'equip docent de cada curs tindrà com a mínim una especialista en pronúncia i conversa, una altra en sintaxi i redacció, i una tercera en cal·ligrafia xinesa.

La segona edició del cicle sobre cultura xinesa que organitzen conjuntament la UdL i l'IEI arrencarà aquest dimecres, 1 d'octubre, amb la conferència La Xina i la creació artística: recepció literària a Occident, a càrrec de Manel Ollé (professor de la Universitat Pompeu Fabra). L'acte començarà a les 19.30h a l'Aula Magna de l'IEI.


MÉS INFORMACIÓ


 

NOTÍCIES RELACIONADES 

noticia 15 de maig de 2008
Un professor de la UdL, assessor de xinès de periodistes de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio

print enrera pujar