4 de juny de 2013

Descarregar pdf
 

Josep Maria Moragues, nou president de l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL
 
. L'advocat lleidatà vol que l'entitat ajudi a trobar feina a exalumnes

Associació Antics Alumnes de la UdL
[+] AMPLIAR IMATGED'esquerra a dreta: Roca, Fernández, Moragues / FOTO: UdL
baixcorva
Josep Maria Moragues (Lleida, 1948) és el nou president de l'Associació d'Antics Alumnes i Amics de la UdL (Alumni UdL), després de les eleccions celebrades el passat 15 d'abril. L’advocat lleidatà substitueix Raül Vallès que ara ocupa la vicepresidència d'aquesta associació, creada l’any 2000. Avui ha estat presentat en el seu nou càrrec acompanyat del rector de la UdL, Roberto Fernández, el president del Consell Social, Ramon Roca, i la vicerectora d’Estudiantat, Postgrau i Formació Continua, Neus Vila.

Llicenciat al 1974 en Dret amb qualificació d'excel·lent per l’Estudi General de Lleida (llavors depenent de la Universitat de Barcelona), dirigeix el Despatx Moragues des d’aquell mateix any. Durant la seua trajectòria professional ha defensat els interessos de l'Ajuntament i la Fira de Lleida, del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (demarcació de Lleida), del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida, de la Unió Esportiva Lleida (avui extingida) i de diverses associacions, fundacions, clubs esportius, empreses, societats i particulars de Lleida i altres indrets del país.

Entre els seus objectius com a president de l’associació estan “oferir eines i recursos que ajudin els exalumnes de la UdL i membres de l'associació a integrar-se en el mercat laboral i impulsar la seua carrera professional". En aquest sentit, l’Associació se servirà de dos eines principals, cursos de formació i serveis propis d'assessorament. Per això, vol activar un punt d’informació i networking sobre borses de treball, ja siguin d’àmbit local, català, estatal o internacional; oferir, de manera coordinada amb la UdL, el Consell Social i la Fundació, formació destinada a millorar la recerca de feina; i assessorar sobre emprenedoria, treball per compte propi, creació d'empreses, o treball a l’estranger, entre d’altres.

Tant el president del Consell Social com el rector de la UdL, han destacat la importància que la UdL tingui una associació "potent" d'antics alumnes implicada amb el progrés de la universitat
A més de Moragues i Vallès, la nova junta està formada per Felip Garcia (tresorer), Xavier Solé (secretari), i els vocals Tomàs Alba, Roser Banyeres, Lluís Bordes, Montserrat Comella, Joan Moreno, Marcos Manceñido, Miquel Puertas i Lluís Rodríguez. L'associació comptarà amb un pressupost anual de 20.000 euros durant els propers 4 anys, mercès a un conveni amb Banco Santander.

Tant el president del Consell Social com el rector de la UdL, han destacat la importància que la UdL tingui una associació "potent" d'antics alumnes implicada amb el progrés de la universitat.