5 de febrer de 2009

Descarregar pdf

Daniel Lichtenstein, de l'Hospital Ambroise Paré de París, imparteix docència en un curs d'especialització de la Facultat de Medicina. És el millor especialista al món en ecografia d'urgència i reanimació

II Curs d'Ecografia per a Medicina d'Urgències. UdL
Foto del II Curs d'Ecografia per a Medicina d'Urgències
El Curs d'ecografia per a medicina d'urgències, que enguany arriba a la setena edició, és l'únic curs sobre aquesta tècnica organitzat per una universitat arreu de l'Estat espanyol. Amb 25 alumnes matriculats de diferents comunitats autònomes (Galícia, València, País Basc, Navarra, Astúries, Balears, Canàries i Catalunya) aquest curs acull avui i demà com a docent, al doctor Daniel Lichtenstein, de l'Hospital Ambroise Paré de París.

Aquest metge, número u mundial en ecografia d'urgència i reanimació, especialment en ecografia toràcia, explicarà als alumnes, com emprar aquesta tècnica en les urgències per avançar els diagnòstic dels pacients politraumatitzats. Aquest és el segon cop que Lichtenstein participa en aquest curs organitzat per la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida. Gran divulgador d'aquesta tècnica arreu, el doctor parisí, impartirà docència avui a partir les 5 de la tarda i demà al matí a la Sala de graus de la Unitat Docent de la Facultat de Medicina, ubicada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova.

El curs d'ecografia per a medicina d'urgències de la UdL està acreditat per la Societat Española de Medicina d'Urgències i Emergències.