7 de febrer de 2013

Descarregar pdf
 

Cornadó i Giné repeteixen al capdavant de Ciències de l'Educació i l'EPS
audio
Mari-Pau Cornadó i Francesc Giné / Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEMari-Pau Cornadó i Francesc Giné / FOTO: UdL
baixcorva
Maria-Pau Cornadó continua com a degana de la Facultat de Ciències de l'Educació (FCE) i Francesc Giné de Sola, com a director de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, segons les votacions realitzades avui a les respectives Juntes de centre. Cornadó ha obtingut 56 vots a favor i 15 en blanc. Mentre, Giné ha comptat amb el suport dels 39 vots emesos.

Maria-Pau Cornadó és doctora en Filologia Catalana per la Universitat Autònoma de Barcelona. Inicia la seua activitat com a professora universitària el curs 1981-82 a la UAB i després passa a la Universitat de Lleida. Entre les tasques de gestió que ha desenvolupat a la UdL, ha treballat com a secretària general, com a vicerectora adjunta al rector, com a vicerectora d'extensió universitària, vicedegana i cap d'estudis a la Facultat de Ciències de l'Educació, on va ser elegida degana al 2010. També és membre del Comitè Assessor de l'IREL.

Equip de direcció de la FCE:

Vicedegà Secretari acadèmic: Àngel Blanch

Vicedegana Cap d'Estudis d'Educació Social, Treball Social i Psicologia: Conxita Vendrell
Vicedegana Cap d'Estudis d'Educació Primària i Educació Infantil: Ma Alba Herrera
Vicedegana Coordinadora de pràctiques d'Educació Social, Treball Social i Psicologia: Anna Mata
Vicedegana Coordinadora de pràctiques d'Educació Primària i Educació Infantil: Ma Sequeros Astudillo
 
Entre les línies prioritàries pels propers tres anys, Cornadó vol elaborar una eina per a l'avaluació i la millora dels graus, millorar el sistema de pràctiques amb projectes singulars i crear càtedres universitat-empresa vinculades a la Facultat. A més, es treballarà en la singularitzacio dels graus del centre, a través de projectes específics com ara la formació en alternança a Primària, l'obtenció dels graus en Treball Social i Educació Social simultàniament, i la millora dels nivells de llengua entre l'estudiantat d'Infantil i Primària.

Francesc Giné de Sola, és enginyer superior en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya i doctor en Informàtica per la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor de la UdL des de 1994, dins l'àrea d'Arquitectura de Computadors. A l'Escola ha estat cap d'Estudis i sots-director, assumint-ne la direcció en substitució de Ferran Badia el maig de 2011

Equip de direcció de l'EPS:

Secretària Acadèmica: Marga Moltó
Cap d'Estudis de la branca Informàtica: Magda Valls
Cap d'Estudis de la branca Industrials i Edificació: Gabriel Pérez
Sotsdirector de Relacions Internacionals i Empresa: Cristian Solé

Giné de Sola vol potenciar les dobles titulacions d'ADE-Enginyeria Informàtica i Building Engineering (UdL)- Civil Engineering (VIA University) i fomentar les vocacions d'enginyeria entre els estudiants de Secundària. Un altre projecte de futur és tirar endavant el nou Centre de Recerca INSPIRES (Institut Politècnic d'Innovació i Recerca en Sostenibilitat), que aixoplugui a tots els grups de recerca de l'Escola i ajudi a incrementar la seua col·laboració. També canalitzarà d'una manera més eficient les col·laboracions a nivell de recerca amb les empreses i facilitarà l'accés a projectes competitius a nivell europeu.