7 de juny de 2012

Descarregar pdf
 

Un assessor d'Al Gore parla de canvi climàtic i salut a la UdL
audio
José Ramon Calvo, assessor d'Al Gore, oferirà una conferència a la Universitat de Lleida / UdL
[+] AMPLIAR IMATGEJosé Ramon Calvo amb Al Gore / FOTO: JRCalvo
baixcorva
José Ramon Calvo forma part del grup de 23 persones seleccionades pel qui fou vicepresident dels Estats Units entre 1993 i 2001, Al Gore, per pronunciar conferències internacionals al voltant del programa Reality of Climate Change, un projecte que pretén conscienciar governs i societat de les conseqüències de l'escalfament del planeta.

Calvo, professor a la Universitat de Las Palmas, pronunciarà una xerrada, el proper 15 de juny a la Facultat de Medicina de la UdL sobre els efectes que el canvi climàtic podria desencadenar en la salut de les persones en una xerrada que porta per títol: Cambio climático y salud: ¿Realidad o mito?, activitat organitzada pel Departament de Medicina de la Universitat.

Aquest doctor en Medicina, és especialista en tabaquisme, en educació per a la salut i també en salut i medi ambient. A més de ser professor visitant en diferents universitats espanyoles i nord-americanes fou assessor dels governs de Mèxic i Puerto Rico en els seus programes de control de tabac.