8 d'abril de 2009

Descarregar pdf

La Generalitat distingeix l'expresident del Consell Social de la UdL, Josep Maria Pujol, amb una de les Creus de Sant Jordi 2009

Inauguració del curs 2008-2009 a la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEPujol va rebre la Medalla d'Or de la UdL en l'acte d'inauguració d'aquest curs
El Govern va acordar ahir concedir la Creu de Sant Jordi a 27 personalitats i 15 entitats que han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. Entre els guardonats hi ha l'expresident del Consell Social de la Universitat de Lleida, Josep Maria Pujol i Gorné. L'empresari de Mollerussa dirigeix el grup Prefabricats Pujol, que aplega més d'una trentena d'empreses vinculades al sector de la construcció. La Generalitat destaca que "en aquest àmbit, ha impulsat valuoses iniciatives des del compromís amb Catalunya i la seua gent".

També rebran una Creu de Sant Jordi, entre altres, l'exdirector general de l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Josep Tarragó i Colominas; el neuròleg Lluís Barraquer, l'escriptora Ana María Matute i el ginecòleg Santiago Dexeus, que va apadrinar la darrera promoció de la Facultat de Medicina de la UdL. L'acte de lliurament dels guardons tindrà lloc el proper dia 21 d’abril, a les 19 hores, al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.