8 de juliol de 2010

Descarregar pdf

El PCiTAL celebra el 5è aniversari reconeixent les entitats que li donen suport
 
. Més de 750 persones treballen al parc, considerat pol d'innovació agroalimentària de Catalunya  
audio
5è aniversari del Parc Científic de la Universitat de Lleida
[+] AMPLIAR IMATGEEl rector va destacar els serveis al territori
El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) ha celebrat aquest dimecres el cinquè aniversari de la seua constitució lliurant plaques commemoratives a les empreses i entitats que li van donar suport des de l'inici. És el cas dels grups de recerca de la Universitat de Lleida, el Consorci Lleidatà de Control, el Consorci de Promoció Econòmica de la Paeria, l'Institut Tecnològic de Lleida (ITL), Indra, Incafust, Innopan i l'Associació d'empreses de tecnologies de la informació.

El PCiTAL, que integra actualment una cinquantena d'empreses i 750 treballadors (la majoria, titulats de la UdL), està considerat el pol d'innovació agroalimentària de Catalunya. La previsió és que enguany assoleixi el miler de treballadors i superi els 50.000 metres quadrats, amb l'entrada en funcionament dels centres Innova, el nou viver d'empreses d'FP i el centre de producció audiovisual Magical. El rector de la UdL i vicepresident del parc, Joan Viñas, ha destacat que els projectes que s'hi desenvolupen "són ja avui dels majors actius de la ciutat", al mateix temps que "contribueixen a fer més competitiu el territori i a donar nous serveis".
 
La previsió és que enguany assoleixi el miler de treballadors i superi els 50.000 metres quadrats
El projecte del parc es va iniciar al 2003, tot i que el consorci entre la Universitat de Lleida i la Paeria es va constituir jurídicament dos anys després. La inversió realitzada a les instal·lacions al turó de Gardeny del PCiTAL supera ja els 45 milions d'euros. L'acte de commemoració, que ha tingut lloc al pati dels edificis H del PCiTAL, ha finalitzat amb l'actuació del quartet de corda Quarteti i un brindis.

  

Més informació