9 de febrer de 2006

Descarregar pdf

El DURSI aprova els 9 màsters demanats per la UdL i li reconeix ser el referent agroalimentari de Catalunya

La Universitat de Lleida ha estat l’única de les universitats catalanes que ha aconseguit l’aprovació de tots els màsters proposats al Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI), i a més obté el reconeixement de la Conselleria com a referent agroalimentari de Catalunya.

En la reunió d’avui a Barcelona amb els rectors de les diferents universitats catalanes, el conseller d’Universitat, Carles Solà, ha informat que el nombre total de màster aprovats és de 153, dels més de 200 que inicialment es demanaven.

El rector de la UdL, Joan Viñas, ha destacat que “aquests resultats confirmen la importància dels estudis agroalimentaris a la Universitat de Lleida, ja que, dels nou màsters, cinc tenen relació amb aquest àmbit”.

En aquest sentit, Viñas ha manifestat la seva satisfacció davant la defensa del conseller d’Universitats, Carles Solà, perquè la UdL sigui la universitat de referència a Catalunya en agroalimentació i, a més a més, ha expressat la importància del fet que, “amb els màsters que s’han aprovat, també queden cobertes altres àrees de coneixement”.

Altrament, la vicerectora de Docència, Isabel del Arco, ha explicat que “la UdL coordina sis dels màsters aprovats i participa en tres més: dos de l’àmbit de l’educació, que coordinen la Universitat Rovira Virgili i la Universitat de Barcelona, respectivament, i un de l’àmbit tècnic que coordina la Universitat Politècnica de Catalunya”.


Més informació: Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (DURSI)
Més informació: Llistat de Màsters 2006-2007 (PDF)