9 de març de 2011

Descarregar pdf

El guitarrista novaiorquès, Jonathan Kreisberg, en concert a la UdL
audio
Jonathan Kreisberg, en concert a la UdL [+] AMPLIAR IMATGEJonathan Kreisberg
Aquest guitarrista i compositor oferirà un concert el proper dilluns 14 de març a la UdL. Acompanyat per Will Vinson (saxo i piano), Matt Penman (baix) i Mark Ferber (bateria). L'actuació tindrà lloc a dos quarts d'onze del vespre a la Sala d'actes del Rectorat. L'entrada és gratuïta.

Nascut a Nova York, Kreisberg, visqué una infància relacionada intensament amb la música. Gràcies a la col·lecció familiar de discos entrà en contacte amb diferents estils, des del jazz de John Coltrane a la música de Cream o El Concierto de Aranjuez interpretat per John Williams. Als deu anys començà a tocar la guitarra i als 16 fou admès a la prestigiosa New Wordl School Of The Arts. Malgrat la seva joventut, el seu inqüestionable talent li proporcionà l'oportunitat de treballar i tocar amb regularitat amb músics com Red Rodney, Michael Brecker o Joe Henderson.

Com a líder ha editat diversos cd’s en diferents formats i amb músics com ara Gary Versace o Mark Ferber. Actualment Jonathan Kreisberg és un dels guitarristes de referència de l'escena novaiorquesa i un músic de prestigi internacional. La seua guitarra concilia la tradició del bop amb els llenguatges més moderns i molts ja veuen en ell un virtuós del seu instrument.