Una cursa en benefici del Banc d'Aliments, principal novetat de la Festa InterCampus

Els centres de la UdL al campus de Cappont celebren la trobada aquest dijous

Descarregar pdf
intercampus 2018
El 'paintball' és una de les activitats que repeteix al programa Foto: EPS-UdL
 
 
 
La Festa InterCampus de la Universitat de Lleida (UdL) inclourà per primer cop aquest dijous, 21 de març, una cursa solidària a favor del Banc dels Aliments. És la principal novetat d'una activitat que organitzen conjuntament els Consells de l'Estudiantat de l'Escola Politècnica Superior, la Facultat de Dret, Economia i Turisme, i la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL.
 
El programa arrencarà a les 11 del matí amb els tornejos de futbol sala, voleibol, tennis taula i futbolí. A la mateixa hora hi ha prevista la realització col·lectiva d'un mural, sota el títol d'Entre línies. La cursa benèfica arrencarà a les 11.30h, amb un recorregut de cinc quilòmetres. Els participants han de pagar 3 euros o portar tres quilos d'aliments. Totes les aportacions seran per al Banc dels Aliments de Lleida. La millor disfressa guanyarà un val per a la paella popular del migdia.
 
A l'hora del dinar també serà el moment d'obrir l'escenari pels grups de música, discjòqueis i actuacions individuals. Els guanyadors d'aquest Jump2Music actuaran en la festa nocturna, que es traslladarà a una discoteca de la ciutat a partir de les 11 de la nit. Abans, però, també hi haurà temps per a una batalla de paintball, tornejos de botifarra i pòquer, una gimcana per equips amb 8 proves, un 'jam' de poesia on es podran recitar composicions de creació pròpia o d'altres autors i una actuació de la colla castellera Marracos de la UdL.
 MÉS INFORMACIÓ:  Facebook de l'InterCampus 2019