Un alumne de la UdL, campió universitari d'Espanya d'escalada

Obté l'or en la final disputada a València

Descarregar pdf
VictorAlonsoUdLcampioescalada-podium-fotoUPV
Víctor López, al pòdium / Foto: UPV
Víctor López Alonso, alumne de la Universitat de Lleida (UdL), s'ha proclamat campió universitari d'Espanya d'escalada en la final disputada al rocòdrom del pavelló poliesportiu de la Universitat Politècnica de València (UPV). López, estudiant del grau de Fisioteràpia, s'ha imposat per sorpresa en una competició en la què han participat una quarantena d'escaladors.
 
En la final, tenien 40 segons per estudiar la via i un màxim de 6 minuts per completar-la. "La veritat és que no m'ho esperava. Hi havia gent bastant forta. Jo he vingut a provar sort i al final tot ha sortit fenomenal", ha explicat l'alumne de la UdL a la UPV. El medaller masculí el completen Andrés López, de la Universitat de Lléo (plata), i Eneko Arietaaraunabeña, de la Universitat de Deusto (bronze).
 
En categoria femenina, l'or ha estat per a Elba Pérez, de la Universitat Politècnica de Madrid. Completaven el podi Antia Freitas (plata) i Laura Verdasco  (bronze), totes dos de la Universitat Autònoma de Madrid. La classificació global d'aquest campionat - en què han participat 37 dones i 44 homes- l'ha liderat la Universitat de Lleó.
 
Víctor López, en un moment de la competició / Foto: UPV
 
Víctor López, en un moment de la competició / Foto: UPV

Més informació

Víctor Alonso a la Final d'Escalada:

 

Entrevista i lliurament de premis: