Unes 800 persones visiten els campus de la UdL, inclòs Igualada

Aquest dissabte, en la segona sessió de la jornada orientada a les famílies

Descarregar pdf
campusobertsfamiliesUdL2018abril
Assistents a la primera jornada, el passat abril Foto: UdL
Un total de 819 persones de 291 nuclis familiars participaran aquest dissabte, 5 de maig, en la segona sessió de la 14a Jornada de Campus Oberts per a famílies de la Universitat de Lleida (UdL), que inclou també les instal·lacions d'Igualada. Són 83 menys que en la mateixa edició del 2017 (902 persones). Tot i això, el global de visitants en aquest 2018 supera un 31,61% el de l'any anterior pel gran èxit de la primera sessió d'aquest curs, celebrada el passat mes d'abril. El balanç final parla de 1.915 participants en els campus oberts, pels 1.455 del 2017.

Pel que fa a l'origen, les famílies visitants provenen d'arreu de Catalunya, Osca, Saragossa, Castelló, les Illes Balears, Àlaba i el Principat d'Andorra. El centre que en rebrà més és la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social, amb 206; seguida per l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària-ETSEA (126 repartits en dos torns) i l'Escola Politècnica Superior-EPS (100). Al campus d'Igualada, els estudis promoguts per la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia acolliran 121 persones i els que depenen de l'EPS, 67.

Organitzades pel Vicerectorat d'Estudiants, la Unitat d'Informació i Atenció Universitària (SIAU) i els propis centres, aquestes jornades de campus oberts tenen com a objectiu donar a conèixer la Universitat de Lleida i proporcionar un primer contacte amb l'entorn universitari als pares i mares d'alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior.

Notícies relacionades