Alba Casanovas recupera el tron dels 400 tanques als campionats d'Espanya

Elena Llobera, argent en salt de llargada i els germans Catalina, medalles de taekwondo

Descarregar pdf
Llobera-Casanovas-atletismeUdL
Llobera i Casanovas, amb les seues medalles / Foto: Servei d'Esports UdL

Alba Casanovas, estudiant de la Universitat de Lleida (UdL), ha recuperat el seu títol com a campiona d'Espanya universitària en 400 metres tanques després d'imposar-se a la final disputada a Cartagena (Múrcia). Casanovas, alumna de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària, va marcar un crono de 1'00"64, millor marca de la temporada que la situa com a primera del rànquing espanyol absolut. L'atleta ja havia aconseguit l'or el 2012. L'argent ha estat per Eskolumbe Puente (Universitat del País Basc) i el bronze, per Estela Guisado (Universitat Pablo de Olavide).

En els mateixos campionats universitaris d'Espanya d'atletisme, l'alumna de l'INEFC-UdL Elena Llobera ha renovat el seu segon lloc a la prova de salt de llargada, amb 5,53 metres. La campiona ha estat Maria del Mar Jover i la tercera classificada, Romina Heis;  totes dos de la Universitat d'Alacant. Les altres representants de la UdL han estat Alba Aguilà, cinquena als 100 metres tanques; Clàudia Illa, setena als 400 tanques; i Ester Montaner, desena als 5.000 metres marxa.

En el campionat estatal de taekwondo, celebrat a Los Alcazares (Múrcia), la UdL ha aconseguit dos medalles més. Joel Catalina s'ha fet amb l'argent en la categoria de més de 87 quilos, i la seua germana, Noemí Catalina, amb el bronze en menys de 73 quilos.