Alumnat de Fisioteràpia farà pràctiques en clubs esportius de Lleida

Descarregar pdf
fisioterapiaUdL
D'esquerra a dreta: Ramon Bordas, Joan Blanco i Carles Casanova, coordinador del pràcticum de Fisioteràpia. FOTO: Força Lleida

L'alumnat de quart curs del grau de Fisioteràpia comença aquest desembre a fer les seues pràctiques en diferents clubs i entitats esportives de la ciutat. Avui, el degà de la Facultat d'Infermeria, Joan Blanco, i el gerent del Força Lleida, Ramon Bordas, han signat un conveni per tal que quinze estudiants del darrer curs de la titulació facin un període de pràctiques al club d'aquí a finals de curs, en grups de cinc persones. Aquests estudiants també passaran per altres clubs amb equips en aquest esport, com ara el Club Bàsquet Lleida i el Club Bàsquet Pardinyes.

En aquest sentit, ahir, el degà del centre, va signar un conveni de col·laboració amb el gimnàs Ekke, que també acollirà cinc alumnes d'aquest grau del qual, enguany, en sortirà la primera promoció. En els propers dies la Facultat d'Infermeria tancarà una altra col·laboració amb el Lleida Esportiu, per tal que vint estudiants de Fisioteràpia hi facin el Pràcticum.

Actualment, 160 alumnes cursen aquest grau a la UdL. Des de segon, l'alumnat fa pràctiques en diferents hospitals, centres de salut i de fisioteràpia; a quart, les pràctiques es realitzen en entitats esportives i centres geriàtrics.