Alumnes de fisioteràpia de Gàmbia, a la UdL

Fan pràctiques en diferents centres sanitaris de Lleida gràcies al programa Fisiàfrica

Descarregar pdf
FisiafricaUdL2017
Foto: Xarxa Vives

Alumnes de Gàmbia es troben aquests dies a la Universitat de Lleida (UdL) per realitzar pràctiques de Fisioteràpia en diferents centres sanitaris, com l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova o l'Hospital Universitari de Santa Maria. L'experiència està emmarcada dins del programa de cooperació Fisiàfrica, liderat per la Xarxa Vives d'Universitats i coordinat per la professora de la UdL Carme Campoy.

Els alumnes treballen amb diagnòstics de fisioteràpia pediàtrica, neurològica, respiratòria i traumatològica. Segons Campoy, aquesta estada constitueix per a ells "una experiència molt enriquidora on han pogut adonar-se de tot el treball que hi ha per fer al seu país". Un dels objectius últims del programa és que els alumnes formats puguin impartir classes a Gàmbia i traslladar els coneixements i l'experiència adquirida.

Fisiàfrica compta amb la participació de les universitats de Lleida, Girona, Illes Balears, Miguel Hernández d'Elx i Vic-Central de Catalunya. A més, té el suport de l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID).


Text: Comunicació Xarxa Vives / Premsa UdL

Notícies relacionades