Anna Casanovas, nova degana de la Facultat de Medicina

Les revisions dels plans d'estudi dels graus seran prioritàries en el seu mandat

Descarregar pdf
anacasanovasUdL
Anna Casanovas. Foto: UdL
La professora d'Anatomia humana i embriologia, Anna Casanovas, serà la nova degana de la Facultat de Medicina durant els propers tres anys. Casanovas, docent a la Universitat de Lleida des del 1985, ha obtingut 45 vots a favor, 2 en blanc en la junta de centre celebrada ahir a la tarda. Substitueix en el càrrec a una altra dona, Rosa Soler, que estava al capdavant de la Facultat des del 2013.
 
Membre del grup de recerca de Patologia Neuromuscular Experimental de la UdL i l'IRBLleida, aquesta doctora en medicina i cirurgia, va ocupar la direcció del departament de Medicina Experimental de la UdL del 2007 al 2013.
 
El seu equip de deganat està format de moment per María Ángeles de la Torre (vicedegana de mobilitat), José Manuel Porcel (vicedegà de relacions interhospitalàries), Rosa Pérez (coordinadora del grau de Medicina), Judit Herreros (coordinadora del grau de Ciències biomèdiques) i Jordi Tarragona (cap d'estudis).

Les seues prioritats per a aquest mandat són continuar amb el seguiment dels canvis i la revisió del pla d'estudis de Medicina que va iniciar l'equip anterior, així com estudiar i implantar les propostes de millora dels graus de Ciències biomèdiques i de Nutrició humana i dietètica.