Audiovisuals, enginyeria i genètica, al Campus Jove Itinera 2023

Uns 130 alumnes participen als tallers previstos a tots els campus de la UdL fins el 7 de juliol

Descarregar pdf
campusitinera2022
Un dels tallers el curs passat / Foto: ICE UdL
Fer un curtmetratge de ficció en una setmana, aprendre tècniques de mindfulness per superar l'estrès i els problemes emocionals, resoldre reptes relacionats amb l'enginyeria informàtica o explorar la diversitat genètica humana a través de les proves PCR són algunes de les propostes del Campus Jove Itinera, que arrenca el proper dilluns, 26 de juny, a la Universitat de Lleida (UdL). Uns 130 joves de secundària, Batxillerat i cicles formatius de les comarques de Ponent i l'Anoia prendran part en aquesta cinquena edició.
 
Els cursos organitzats per l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la UdL es distribueixen en dos setmanes, fins el proper 7 de juliol. Tenen lloc en tots els campus de la Universitat de Lleida: Rectorat, Cappont, Ciències de la Salut, Agrònoms i Pla de la Massa (Igualada). L'objectiu del Campus Jove Itinera és acostar i donar a conèixer la universitat al jovent, "ajudant-lo a descobrir aficions o, fins i tot, quina és la seua vocació"; expliquen els organitzadors.
 
Els 10 tallers programats inclouen també un escape room sobre desafiaments de la infermeria en salut i primers auxilis, endinsar-se en el món dels efectes visuals que s'utilitzen al cinema i produccions audiovisuals, les tècniques per aprendre a través de la gamificació o fer recerca en l'àmbit de la psicologia. "El Campus Jove Itinera és un espai dedicat a la formació, la creativitat i la diversió", destaquen els organitzadors.
 
El jovent inscrit als cursos -segons les dades de l'ICE- prové de la capital del Segrià, Mollerussa, Tàrrega, Bellpuig, Torrefarrera, La Granadella, Igualada, Òdena, Vilanova del Camí i Els Hostalets de Pierola.

MÉS INFORMACIÓ:

Campus Jove Itinera 2023