Aula oberta, nou programa de cursos de formació contínua

Descarregar pdf
aulaoberta
Foto: Deli Miró

El color de la música, què he de saber de finances per gestionar una petita o mitjana empresa, viatges culturals i artístics per les terres de Lleida, intel·ligència emocional aplicada a la vida quotidiana, com fer el nostre propi llibre, el valor nutricional dels aliments o quin és l'anglès que ens serà útil per viatjar, són alguns dels cursos que ofereix el nou programa de formació contínua de l'Institut de Ciències de l'Educació-Centre de Formació Contínua (ICE-CFC) de la Universitat de Lleida.

Es tracta d'Aula Oberta, cursos de curta durada (al voltant de deu hores) sobre diferents àmbits de la cultura, les ciències i les arts per a grups reduïts, als quals poden matricular-se persones de 18 anys en endavant. Aquesta primera edició d'Aula Oberta, n'ofereix un total de divuit que s'inicien entre aquesta setmana i la vinent.

Explica Anna Soldevila, cap de programes específics de l'ICE-CFC, que l'objectiu de la iniciativa "és atansar la UdL a tothom, independentment de l'edat que es tingui i al mateix temps donar satisfacció a aquelles persones que tinguin interès i motivació per aprendre o per ampliar els seus coneixements. És per això que afegeix que Aula Oberta oferirà nous cursos cada quadrimestre per abraçar el major nombre d'interessos i temàtiques.

Les persones que que cursin o vulguin matricular-se després al Programa Sènior podran convalidar els crèdits assolits fins a un màxim de sis. El preu de cadascun dels cursos d'Aula Oberta és de 55 euros.