Cesc Freixas obre la 5a Setmana de la Sostenibilitat de la UdL

Taula redona amb polítics en un programa que s'estén del 19 al 25 de març

Descarregar pdf
CeskFreixasUdL-foto-JMMorales
El cantautor oferirà un concert amb energia solar Foto: Juan Miguel Morales

El cantautor Cesc Freixas serà l'encarregat d'obrir aquest dijous, 19 de març, la cinquena edició de la Setmana de la Sostenibilitat a la Universitat de Lleida (UdL). Serà amb un concert sonoritzat amb energia solar d'Intiam Ruai i Fundació Terra, que tindrà lloc davant l'edifici del Rectorat, a la plaça Víctor Siurana, a partir de les 20.00h. La festa inaugural es completa amb el carrusel ecològic Nautilus de La Baldufa, jocs de fusta de Tombs Creatius, i l'intercanvi de llibres per aliments. Enguany l'eix de les activitats que es desenvoluparan a tots els campus fins el proper dia 25 és l'energia.

En un any electoral, els organitzadors de la Setmana de la Sostenibilitat han programat una taula redona sobre propostes mediambientals per a la ciutat de Lleida en què prendran part representants d'alguns dels partits que concorren als comicis municipals: Joan Gómez (PSC), Antoni Postius (CiU), Dolors López (PP), Carles Vega (ERC), Eduard Baches (ICV-EUiA), Pau Juvillà (CUP) i Albert López Millán (Ciutadans).

El vicerector de Docència de la UdL, Paco Garcia, moderarà aquesta taula que tindrà lloc en la darrera jornada a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret i Economia, al campus de Cappont. La cloenda de la 5a Setmana de la Sostenibilitat també servirà per lliurar els premis del III Concurs d'Idees Sostenibles, en un acte presidit pel rector de la Universitat de Lleida, Roberto Fernández.

El programa d'aquesta setmana es completa amb una altra taula redona sobre la viabilitat de diferents models energètics moderada pel vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla; una visita a la planta de biogàs de Torregrossa i dos xerrades, una sobre com elaborar biodièsel casolà i una altra sobre l'estalvi en la factura de la llum.

Més informació

Programa de la 5a Setmana de la Sostenibilitat a la UdL