Cinc estudiants de l'Escola Politècnica Superior becats per Google

Desenvoluparan projectes aquest estiu al Liquid Galaxy LAB del Parc Científic

Descarregar pdf
GuanyadorsbequesGoogle2017UdL
Els estudiants becats. FOTO: PCiTAL

Per cinquè any consecutiu, Google ha becat 5 estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida a través del Liquid Galaxy LAB, un dels laboratoris del Parc Científic i Tecnològic. Els projectes seleccionats pel programa Google Summer of Code estan relacionats amb les tecnologies de mapes de Google, com el Liquid Galaxy, i l’IoT (Internet de les Coses) amb les balisses Bluetooth The Physical Web.

Els autors i els projectes becats són els següents: Javier Calvo, pel projecte Visualització parcel·lària amb el Liquid Galaxy; Ivan Josa, per Anàlisi i visualització de Big Data en transports públics; Gerard Farré, per Tractament interactiu de dades metereològiques; Guillem Barbosa, per Visualització de la Wikipèdia al Liquid Galaxy, i Gerard Rovira, per Sistema informàtic i social de records de viatges.

Els estudiants desenvoluparan els projectes becats aquest estiu al Liquid Galaxy Lab amb el suport directe de l’EPS, el LleidaDrone LAB, el Google Developer Group de Lleida i el FIWARE iHub Lleida. També col·laboren en aquesta iniciativa Informàtica and Wireless, Gigabyte, Benq, Corsair, Xtorm d’A-Solar, Erle Robotics i HP.

En cinc anys, Lleida ha obtingut 19 beques del programa Google Summer of Code. Això significa un import proper als 105.000 €, ja que cada beca està dotada amb 5.500 €. 
Enguany 1.400 estudiants de 201 organitzacions de tot el món han rebut beques de Google.

TEXT: Comunicació Parc Científic