Clavicèmbal per cloure la Temporada Musical de la UdL

La fundadora del FIMTE protagonitza el darrer concert

Descarregar pdf
LuisaMorales
Luisa Morales / Foto: Aula de Música UdL
La fundadora i directora del Festival Internacional de Música de Tecla Espanyola (FIMTE), Luisa Morales, protagonitzarà el darrer concert de la 25ª Temporada Musical de la Universitat de Lleida (UdL). Serà aquest dimecres, 13 de desembre, a partir de les 18.00h a la Sala d'Actes del Rectorat. El duel del bon gust: Domenico Scarlatti vs Jean Philippe Rameau és el títol d'aquest recital de clavicèmbal en què l'artista proposa un diàleg entre aquests compositors del Barroc, un italià i l'altre, francès.

Morales ha actuat com a solista arreu del món, principalment en prestigiosos festivals internacionals de música antiga a països com els Estats Units, Costa Rica, Suïssa, França o Regne Unit. També com a solista ha gravat diferents CDs com ara Música Sorprendente i Soler and Scarlatti in London.

Especialista en el patrimoni espanyol d'instruments i música de tecla, Luisa Morales té una llarga trajectòria com a investigadora i docent, publicant articles en diverses revistes internacionals de musicologia. És reviewer per a  Oxford University Press de la sèrie Currents in Latin American&Iberian Music i col·laboradora de la nova edició del Grove’s Dictionary of Musical Instruments.
Carregant el reproductor...