Coaching en talent per cloure els cursos de formació contínua de la UdL

Joan Ramon Alabart parlarà d'un mètode que identifica les aptituds innates dels individus

Descarregar pdf
JoanAlabart
Joan R Alabart / Foto: URV

"Tots tenim un patró de talents que és únic, diferent al de qualsevol altra persona. Per tant, hi ha alguna cosa en aquest món en la qual tu pots ser millor que ningú", explica Joan Ramon Alabart, director des fa més de vint anys del Màster en Direcció i Gestió d’Empreses (MBA) de la Universitat Rovira i Virgili i un dels primers coach europeus a formar-se en el mètode Clifton Strengths Finder, que identifica els talents innats dominants en cada persona, sigui un nen o un adult.
 
Alabart, pronunciarà la conferència de cloenda del curs 2013-2014 dels títols propis de formació contínua de la UdL: Comença amb talents; acaba amb fortaleses. Si els diners no importessin, què voldries fer amb la teva vida?, on explicarà perquè els nostres talents dominants haurien de determinar la formació que és més adient per a nosaltres així com les ocupacions laborals que ens permetran excel·lir i gaudir.

La seua conferència tanca l'activitat del Centre de Formació Contínua de la UdL que aquest curs ha ofert 111 programes formatius entre màsters (15), cursos d'expert (16), d'especialista (14), de curta durada (64) i diplomes (2), on s'hi han matriculat 1.058 persones -gairebé 200 més que les que van aplegar els 81 cursos del 2012-2013-, de les quals 677 han estat dones, i 381 homes.

Quant a la tipologia dels cursos, un 61,3% han estat presencials, un 24,3% semi-presencials i un 14,4% virtuals. Per temàtiques, economia i empresa, amb 39 cursos, ha estat l'àrea majoritària, seguida de salut, amb 35 cursos impartits.

L’acte de cloenda tindrà demà dijous, 17 de juliol, a les 19 hores, a l'Auditori de l'Edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera del Campus de Cappont i comptarà amb la presència del rector, Roberto Fernández, el president del Consell Social, Ramon Roca, i el director del Centre de Formació Continua, Fidel Molina.