Compositors espanyols i russos obren la 22a Temporada Musical

Els sons del piano i el violoncel ompliran la Sala d'Actes del Rectorat

Descarregar pdf
Tovstukha-Nomoto_UdL
La russa Tovstukha i la japonesa Nomoto protagonitzen el concert
Obres de Rakhmàninov, Rodion Shchedrin, Gaspar Cassadó, Enric Granados, Issac Albèniz i Manuel de Falla serviran per inaugurar la 22a Temporada Musical de la UdL, en un concert gratuït que tindrà lloc aquest dimecres 29 d'octubre a la Sala d'Actes del Rectorat, a partir de les 19.00h. La violoncel·lista russa Svetlana Tovstukha i la pianista japonesa Akiko Nomoto interpretaran peces com l'Intermezzo de Goyescas de Granados, la Suite popular espanyola de Falla o Asturias d'Albéniz.

Nomoto ha realitzat el màster de música espanyola amb Alícia de Larrocha a l'Acadèmia Marshall. Entre els seus guardons, compta amb el Premi Andrés Segovia (2000) i tercer premi del Concurs Enric Granados (2001). També ha estat becada per la Nomura Foundation per investigar la música espanyola (2003). De la seua banda, Tovstukha té un màster del Trinity College of Music de Londres, sota la direcció de Karine Georgian. Ha estat primer premi a l'All-­‐Russian Cello Competiton, el Liezen International Cello Competition d'Àustria, el Bromley Festival Contest del Regne Unit, el Lille International Cello Competition de França i El primer Palau de Barcelona (2000).
 

La nova temporada musical de la UdL ha programat un total de sis concerts fins al proper mes d'abril. Tots són gratuïts. Entre l'oferta, destaquen una selecció de bandes sonores de cinema, variacions sobre peces de Bach i un homenatge al compositor barroc francès Joseph Bodin de Boismortier. Entre els intèrprets, el quartet de Corda Havel, el pianista Miquel Villalba i els guanyadors del Concurs Paper de Música 2013, Avigail Bushakevitz i Ammiel Bushakevitz.

Més informació

Programa de la 22a Temporada Musical de la UdL