Concentració a la UdL pels atemptats de París

Descarregar pdf
concentracioParis-UdL
Estudiantat, professorat i PAS s'han unit a l'acte de Rectorat Foto: UdL

Una vuitantena de persones s'ha concentrat aquest migdia davant de l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida (UdL), a la plaça Víctor Siurana, per tal d'expressar el condol, la solidaritat i el rebuig pels atemptats terroristes que han tingut lloc a París i que han costat la vida a més d'un centenar de persones.

Convocats pel rector de la UdL, Roberto Fernández, i pel president del Consell Social, Ramon Roca, estudiantat, professorat i membres del Personal d'Administració i Serveis (PAS) han fet dos minuts de silenci en memòria de les víctimes i com a mostra de suport als seus familiars i amics.

Abans de guardar silenci, el rector ha llegit el comunicat de l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP) de rebuig a les accions terroristes i de suport a les víctimes; així com la part final de la carta aprovada a la cimera de premis Nobel de la Pau aquest diumenge a Barcelona amb el lema Per un món sense violència.

A l'acte de Rectorat han participat directors de centres que es troben en altres campus, com la degana de la Facultat de Medicina, Rosa Soler, o el director de l'Escola Politècnica Superior, Francesc Giné. A l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) també han realitzat una concentració silenciosa a la mateixa hora, davant la porta de l'edifici principal.