Dos alumnes de la UdL, campions als universitaris catalans de karate

Arturo Torres, a la categoria Kumite, i Carlos Palomo, a Kata

Descarregar pdf
medalla karate Arturo Torres
Torres, al mig, amb la seua medalla d'or / Foto: Esports UPC
Dos alumnes de la Universitat de Lleida (UdL) s'han proclamat campions universitaris de Catalunya de karate en el torneig celebrat aquest cap de setmana a Barcelona, al poliesportiu Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). L'estudiant d'INEFC Arturo Torres s'ha imposat a la categoria Kumite, de combat, per a nois de menys de 75 quilos; i l'alumne de la Facultat de Lletres Carlos Palomo, en la de Kata (tècniques d'atac i defensa contra oponents imaginaris). Eren els dos únics representants de la UdL a la competició. 
 
Torres ha encapçalat un podi en què la medalla d'argent ha estat per a Èric Romero, de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i la de bronze, per a Juan David Gutiérrez, de la Universitat de Barcelona (UB). El calaix de Kata, amb Palomo a la part més alta, el completen Izan Sevillano, de la UAB,  i Ciro Gutiérrez, de la Universitat Pompeu Fabra.
 
Aquestes medalles d'or de karate per a la Universitat de Lleida se sumen a la de bronze aconseguida per l'equip de futbol femení de la UdL.
 
 
Palomo, al centre, amb la seua medalla / Foto: Esports UPC