Dos medalles d'argent més per a la UdL als Campionats de Catalunya

Aconseguides pels equips femenins de bàsquet i voleibol

Descarregar pdf
VoleiUdL2017_2
Els equips de voleibol i bàsquet femení de la UdL, amb les medalles Foto: Esports UdL

Les noies han sumat avui dos noves medalles per a la Universitat de Lleida (UdL) a la 32a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris. Els equips femenins de bàsquet i voleibol han guanyat sengles medalles d'argent després de perdre les finals que s'han disputat a les instal·lacions del CEM de La Mar Bella, a Barcelona.

Pel que fa al bàsquet, les noies que entrena José Antonio Sobrino, han caigut davant del conjunt de la Universitat de Girona (UdG) per 60 a 46. La semifinal l'havien guanyat contra la Universitat Ramon Llull (URL) per un ajustat 58 a 59. Mentre, l'equip de voleibol de la UdL, dirigit per Toni Blesa, ha perdut per tres sets a zero contra el de la Universitat de Barcelona (UB). Havien arribat a la final després de desfer-se de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) pel mateix tanteig: 3 a 1.

Els Campionats de Catalunya Universitaris, que es van iniciar el passat 15 de novembre, han comptat amb 116 equips de 12 universitats en les diferents disciplines. La competició, coordinada enguany per la Universitat Abat Oliba CEU, ha acollit un total de 350 partits.

Notícies relacionades