El PCiTAL s'acollirà al pla estatal de refinançament del deute

El gerent presenta l'informe anual al consell d'administració

Descarregar pdf
Consell 9-2-21 2
Un moment de la reunió / Foto: Comunicació PCiTAL

El Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL) s’acollirà al pla estatal de refinançament dels parcs científics espanyols, tal com estableix la Llei de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2021. Així s'ha anunciat durant el consell d'administració celebrat aquest dilluns. Aquest pla inclou el refinançament del deute històric a llarg termini i sense interessos, en línia amb el que han reclamat els parcs científics. El consell, celebrat de forma telemàtica,  també ha aprovat intensificar la relació amb la Universitat de Lleida (UdL) i l'Ajuntament de Lleida, socis fundadors i integrants a parts iguals del Consorci del Parc.

Durant la sessió, celebrada sota la presidència de torn del rector de la UdL, Jaume Puy, i la vicepresidència de l'alcalde Miquel Pueyo, el gerent, Miquel Aran, ha presentat l'informe anual de l'activitat del Parc, destacant l'impacte que ha tingut la pandèmia de la COVID-19. Moltes empreses han optat pel teletreball, combinat amb l'assistència presencial, i poc a poc es percep un retorn a la normalitat en les empreses, entitats i centres de recerca del PCiTAL.

Finalment, s'ha informat als consellers sobre l'evolució positiva del projecte INNO4AGRO i la seua integració amb l'activitat del Parc, tal com ja es va informar en el consell general d'aquest projecte, que compta amb finançament europeu, i que es va celebrar el passat 21 de gener.

Text: Comunicació PCiTAL / Premsa UdL