El cartell de la Universitat d'estiu, obra d'una estudiant de Publicitat

Punt de trobada s'imposa entre els 61 originals rebuts al 19è concurs

Descarregar pdf
Concurs de Cartells de la universitat d'Estiu 2016 de la UdL
Cartell guanyador

Paula Marzo Barón, una jove estudiant de Publicitat i Relacions Públiques barcelonina de 22 anys, és la guanyadora del 19è Concurs de cartells de la Universitat d'Estiu de la Universitat de Lleida (UdL), dotat amb 1.000 euros.  El jurat, format per la directora de l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol, Marta Pallarés; el coordinador del Servei de reproducció d'imatge de la UdL, Xavier Goñi;  i la professora Eva Martín l'ha escollit entre un total de 61 treballs presentats enguany a la convocatòria destacant el dinamisme de la seua proposta, titulada El Punt de Trobada.

Formada a l'Escola Massana, a l'igual que la guanyadora del 2015, Marzo proposa una circumferència central, que actua com a element de reclam visual alhora que fa al·lusió a la idea de punt de trobada. La jove ha reduït la paleta de color al blau "perquè és un dels colors representatius del coneixement i la saviesa, al mateix temps que és característic de l'estiu". De la seua banda, el jurat destaca el dinamisme i equilibri d'un cartell "sense estridències, perquè el nostre estiu comparteix la festa i l'aprenentatge, la docència i el tracte informal, les vacances i la formació".

L'exposició dels originals presentats al 19è concurs de cartells de la Universitat d'estiu es pot visitar fins el pròxim dia 31 de març a la planta -1 de l'edifici Polivalent del campus de Cappont. Els treballs procedeixen de Lleida, Barcelona, Girona, València, Múrcia, Madrid, Lleó i Granada. La 24a edició de la Universitat d'Estiu de la UdL es desenvoluparà entre el 27 de juny i el 22 de juliol. L'inici del termini de matrícula està previst per la primera setmana de maig.

Més continguts

Exposició del concurs de Cartells de la Universitat d'Estiu 2016