El professor José Manuel Porcel, tercer millor expert mundial en pleura

Segons el rànquing mèdic Expertscape, amb dades entre 2011 i 2021.

Descarregar pdf
Jose Manuel Porcel
Dr. Porcel / Foto: IRBLleida

El professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (UdL) José Manuel Porcel és el tercer millor expert mundial en pleura, la membrana que recobreix les parets de la cavitat toràcica, els pulmons i el diafragma. Així ho assenyala el rànquing mèdic Expertscape, que analitza dades del període 2011-2021. Porcel és cap del servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova (HUAV) i investigador de l'Institut de Recerca Biomèdica (IRBLleida). El llistat l'encapçala el metge britànic Najib Mahboob Rahman, de la Universitat d'Oxford (Regne Unit).

La base de dades d'Expertscape compta amb més de 27.000 temes de cerca diferents. El seu objectiu és oferir a pacients, professionals i hospitals la informació més objectiva per trobar els millors especialistes d'arreu del món. La seua metodologia es basa en l'anàlisi de publicacions científiques, a partir de les avaluacions de qualitat dels principals hospitals i universitats de tot el món, entre altres institucions. En l'àmbit de la pleura, contempla un total de 1.961 articles.

Porcel, responsable del grup de recerca de biomarcadors en càncer (GReBiC) de l'IRBLleida, va rebre l'any passat el Premi Obieta a la trajectòria professional de la Real Acadèmia de Medicina d'Espanya.

 

Text: Comunicació HUAV / Premsa UdL

NOTÍCIES RELACIONADES:

Reconeixement a la trajectòria del professor de Medicina José Manuel Porcel