Els esportistes de la UdL sumen 65 medalles en els diferents campionats universitaris

Carregant el reproductor...
Els esportistes de la Universitat de Lleida han guanyat un total de 65 medalles als darrers Campionats Universitaris de Catalunya, Espanya i Europa: 19 d'or, 22 de plata i 24 de bronze. Aquests són els resultats que han presentat avui en la recepció institucional que ha tingut lloc al claustre de La Pensativa de l'edifici del Rectorat, presidida pel vicerector de Cultura i Extensió Universitària, Joan Busqueta, que els ha felicitat pels seus èxits.
 
El vicerector de Cultura i Extensió Universitària ha destacat l'esforç dels esportistes de la UdL, que compaginen els estudis amb la competició, i els ha encoratjat a que siguin exemple per a la resta de l'alumnat. Un total de 419 joves (201 noies i 218 nois) han participat enguany als Campionats Universitaris en representació de la UdL, competint en disciplines molt diverses, tant individuals com d'equip. Sis d'ells (4 noies i dos nois) rebran el reconeixement com a millors esportistes del curs 2018-2019 a Catalunya el proper 2 d'octubre en un acte a la Universitat de Barcelona (UB). Es tracta de Paula Raúl (atletisme i absolut femení), Jone Zabaleta (cros), Iñaki Muñoz (futbol sala), Elena Gasull (judo), Roger Camprubí (mitja marató) i Ares Llobera (tennis).
 
Per centres, la Facultat d'Infermeria i Fisioteràpia és la que compta amb més medallistes a les seues aules (51), seguida per INEFC (43) i la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social (40). Completen el llistat la Facultat de Dret, Economia i Turisme (16 medallistes), la Facultat de Medicina (13), l'Escola Politècnica Superior (9), la Facultat de Lletres (5) i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (5).