Els gestors administratius se sumen a l'impuls de la Càtedra de la Seu Vella

El Col·legi oficial de Catalunya signa un conveni amb la UdL

Descarregar pdf
conveniseuvella
Els representants del COGAC i de la UdL. FOTO: UdL
El Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya (COGAC) se suma a l'impuls i desenvolupament de la Càtedra Turó de la Seu Vella de la Universitat de Lleida, després que la seua junta aprovés, el 22 de setembre passat, la incorporació del Col·legi professional al Consell d'entitats patrocinadores de la Càtedra. Així ho han oficialitzat avui el rector de la UdL, Jaume Puy, i el president del COGAC, Alfonso Lluzar López de Briñas, en la signatura d'un conveni de col·laboració.
 
Amb el COGAC, ja són set els ens i empreses patrocinadors d'aquesta càtedra universitat-empresa promoguda pel vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària amb l'objectiu d'ampliar les investigacions des de diferents àmbits del coneixement sobre el conjunt monumental lleidatà i poder contribuir així a què sigui declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.
 
El COGAC s'incorpora al Consell d'entitats patrocinadores en qualitat de cofundador com la resta d'ens que fins ara en formen part: el Consorci del Turó de la Seu Vella, l'Associació Amics de la Seu Vella, la Fundació Sorigué, la Fundació Layret, la Universitat Europea d'Andorra i l'empresa PROMOMELBA SL.
 
A més del patrocini, l'acord inclou la difusió de totes les activitats programades per la Càtedra entre els membres del Col·legi, així com la realització d'activitats que siguin coincidents, totalment o parcialment, amb els objectius de la Càtedra que dirigeix la professora de la Facultat de Dret, Economia i Turisme de la UdL, Eva Martín.

Tant el president del COGAC, com el de la delegació lleidatana, Joan Antoni Santos Rovira, el rector, s'han felicitat per la col·laboració entre ambdós entitats. Lluzar ha destacat que "avui es dona compliment a una de les finalitats del Col·legi que és donar suport a projectes atractius del nostre territori com aquest". Per la seua part, Puy ha celebrat que el COGAC s'impliqui en una acció que va més enllà de les activitats col·legials que li són pròpies, "tot fent país i col·legi", ha dit.