En marxa les activitats de l'estudiantat de la UdL per La Marató

Inclouen un partit de bàsquet que enfrontarà alumnat i personal de la universitat

Descarregar pdf
esmorzarmarato
Esmorzar solidari per La Marató FOTO: Consell de l'estudiantat UdL
Des d'ahir i durant tota aquesta setmana, els consells de l'estudiantat central i de diferents centres de la Universitat de Lleida (UdL) han iniciat les activitats que han organitzat en pro de La Marató d'enguany. Ja s'han dut a terme dos esmorzar solidaris a l'edifici Polivalent 1 del campus ubicat a Cappont i diferents xerrades a l'Aula Magna Joan Viñas de Ciències de la Salut al voltant de la salut sexual i reproductiva, temàtica d'aquesta edició de La Marató. 
 
Personal expert de la Facultat de Medicina de la UdL i l'IRBLleida, de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i d'ASSIR (Atenció a la salut sexual i reproductiva), han parlat a l'alumnat del campus sobre la infecció per clamídia, l'endometriosi i la fertilitat, el cicle menstrual, l'embaràs, l'avortament, així com la relació entre el virus del papil·loma humà i el càncer.
 
Els plats forts en pro de La Marató arriben dijous 14 i divendres 15. Dijous, a les set de la tarda, al claustre de La Pensativa, s'inicien amb un berenar solidari al qual seguirà una activitat festiva amb DJ, la RectoRave XMas Editon. Divendres, a les onze del matí, el Pavelló 11 de setembre, acollirà un partit benèfic de bàsquet on s'enfrontaran alumnes de la UdL contra professorat i personal no docent.  
 
A les activitats organitzades pels consells de l'estudiantat si ha sumat el proper concert del cicle 'Música de la UdL', del vicerectorat de Cultura i extensió universitària, divendres, a les set de la tarda, a la sala d'actes del Rectorat. Es tracta de Guernica, a càrrec de Rumbesia. Tot i ser gratuït, les persones que hi assisteixin podran fer un donatiu per La Marató.