Estades a l'estranger per als millors de l'ETSEA

L'Escola de la UdL crea un premi per fomentar la mobilitat internacional dels graduats

Descarregar pdf
PremisETSEA-UdL
Per adquirir experiència en laboratori o treball de camp Foto: ETSEA-UdL

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA) de la Universitat de Lleida (UdL) convoca, per primer cop, un premi de mobilitat internacional destinat als seus graduats. L'objectiu és facilitar-los estades d'entre tres i quatre mesos de durada en universitats i centres de recerca agrària i forestal de França, Àustria, Holanda, Bèlgica, Finlàndia, Suècia i la República Txeca per adquirir experiència en laboratori o treball de camp. La dotació total suma 7.400 euros i el termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 30 novembre.

El Premi Mobilitat Internacional IMPULS-ETSEA vol guardonar els graduats amb millor expedient acadèmic de les titulacions de Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària i de Grau en Enginyeria Forestal; un de cadascuna de les titulacions. Hi poden optar tots aquells graduats els cursos 2013-2014 o 2014-2015. També aquells que tinguin encara pendent, però matriculat, el Treball Final de Grau. Això sí, amb una mitjana d'expedient acadèmic mínima de notable i acreditant els coneixements lingüístics requerits per la institució de destinació.

L'ajut econòmic consistirà en un import de 3.000 euros per cobrir les despeses d'allotjament i manutenció, i un màxim de 700 euros per compensar les despeses del viatge. D'aquesta manera, l'ETSEA vol afavorir que els seus graduats millorin les competències adquirides durant els seus estudis, facilitant així la seua incorporació al mercat laboral. 

Més informació

Bases de la convocatòria IMPULS-ETSEA