Experts en temes europeus, debaten a la UdL sobre els reptes de la Unió

Descarregar pdf
TeamEuropaUdL
La sessió té lloc al Saló Víctor Siurana. / Foto: UdL

El Saló Víctor Siurana de la Universitat de Lleida acull avui una sessió de la trobada anual de la xarxa Team Europa, reunió organitzada per la Representació de la Comissió Europea (CE) a Espanya.

Team Europa està format per conferenciants independents experts en temes europeus que han estat seleccionats per les representacions de la Comissió Europea (CE) en cada un dels seus Estats Membres. Són juristes, consultors, professors universitaris i periodistes especialitzats en diferents àmbits de la Unió.
 
Una quarantena d'aquests experts, als quals s'hi han afegit professors de la Universitat de Lleida especialistes en Europa, abordaran temes com ara l'Estratègia 2020, la unió bancària i l'arquitectura financera, les polítiques de Justícia i d'Interior i la política energètica. "Temes fonamentals per al futur d'Europa", en paraules de Francisco Fonseca, director de la representació de la CE a Espanya.

La sessió ha estat inaugurada per Fonseca, Ferran Tarradellas, director de la representació de la CE a Barcelona, i el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla, que ha fet un repàs a la llarga tradició universitària de la UdL, tot referint-se als programes de mobilitat i dobles titulacions amb Europa, així com al Centre d'Excel·lència Jean Monnet de la UdL, que dirigeix el professor de la Facultat de Dret i Economia, Antoni Blanch.

Més informació

Programa de la Reunio anual per a membres de Team Europa