Primera jornada virtual per compartir experiències STEAM a l'ensenyament

Aquest dimecres organitzada per l'ICE de la UdL i el departament d'Educació

Descarregar pdf
mesura alçada campanar St Jaume Mollerussa GES2-MAT3 (9)
Un dels projectes és sobre el campanar de Sant Jaume, a Mollerussa / Foto: CFA Mollerussa

Professorat de Primària, Secundària, cicles formatius i camps d’aprenentatge es donarà cita de forma virtual aquest dimecres, 20 de maig, en el marc de la primera jornada d’intercanvi experiències educatives sobre ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques (STEAM per les sigles en anglès). En aquesta iniciativa que organitzen conjuntament l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Lleida (UdL)  i els serveis territorials del departament d'Educació es presenten un total de 32 projectes de 14 municipis de Ponent i un de Tarragona.

Concretament, participen col·legis i instituts de Lleida ciutat, Mollerussa, Balaguer, La Pobla de Segur, La Seu d'Urgell, Artesa de Segre, Alcarràs, Seròs, Alpicat, Castelldans, Gimenells i l'Arboç (Tarragona); així com els camps d'aprenentatge de La Vall de Boí i Juneda. Les experiències desenvolupades ens els centres educatius tracten temes com ara Gamificant l'ESO amb superherois, Materials intel·ligents, Snap hotels, Cuina amb insectes o La física dels instruments musicals.

Les intervencions de cada exposició es disposaran en una de les quatre sales virtuals que emetran simultàniament a partir de les 17.00h. "En cada una d'elles hi haurà 8 exposicions que seguiran un horari sincronitzat per permetre la tria dels assistents a la jornada", expliquen els organitzadors. "Cada assistent es podrà fer un itinerari al seu gust i podrà entrar i sortir de cada sala, quan ho cregui oportú i les vegades que vulgui", afegeixen.

MÉS INFORMACIÓ:

Web de la 1ª Jornada d’intercanvi d’experiències STEAM per al professorat