Quatre concerts per donar la benvinguda al nou alumnat de la UdL

El Consell de l'Estudiantat organitza una festa segura al campus de Cappont

Descarregar pdf
festa estudiants
Seguiran el mateix model que la darrera Festa Major de l'Estudiantat / Foto: Consell Estudiantat UdL
El Consell de l'Estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) celebrarà el proper dijous, 23 de setembre, una festa de benvinguda al nou alumnat a la zona interior del campus de Cappont. El programa inclou un taller de dansa a càrrec de l'Esbart Arrels de Lleida, a partir de les 12.00h, i quatre concerts amb la banda de trap barcelonina P.A.W.N. GANG, la rumba dels lleidatans FA1NA, la música urbana de Flashy Ice Cream i els remixs de Lo Puto Cat. Totes les actuacions -que arrancaran a les 17.30h- són amb aforament limitat i entrada de pagament. Seguint les mesures de seguretat per la pandèmia, el públic estarà assegut i amb màscara.
 
L'esdeveniment compta amb el vistiplau i la col·laboració del Departament de Salut, que hi instal·larà una carpa informativa sobre la vacuna de la COVID-19. Els assistents també trobaran l'Associació Anti-Sida i el Punt lila del Centre Dolors Piera de sensibilització contra les violències masclistes i LGBTfòbiques. L'alumnat del campus d'Igualada-UdL que hagi comprat entrada pels quatre concerts disposarà d'un servei d'autobús d'anada i tornada gratuït.
 
Els organitzadors de la festa expliquen que "l'oferim com alternativa d'oci segura a les habituals activitats de germanor informals que es realitzen per la ciutat cada any", al mateix temps que "promovem el sentiment de pertinença a la UdL, especialment el del nou estudiantat que li ha tocat incorporar-se a la vida universitària després de dos cursos amb docència semipresencial".
 
Cartell de la festa
MÉS INFORMACIÓ:

Web Festa de benvinguda