Homenatge al personal que compleix 25 anys de servei i al que es jubila

Descarregar pdf
25anysUdL2014
L'acte ha tingut lloc al Saló Víctor Siurana. FOTO: UdL

El rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, ha presidit aquest dimecres l'acte d'homenatge al personal que ha complert 25 anys de servei a la institució. Són un total de 27 treballadors i treballadores de la UdL, 11 membres del Personal d'Administració i Serveis (PAS) i 16 del Personal Docent Investigador (PDI).

En l'acte, que s'ha celebrat al Saló Víctor Siurana del Rectorat, també s'han lliurat 19 medalles d'argent de la UdL: tres a títol pòstum i la resta, a la plantilla que enguany es jubila, 2 PAS i 14 PDI.

El rector ha encoratjat els presents a treballar al costat de l'equip de govern de la UdL en "aquests temps de plom" per poder guanyar la batalla de l'excel·lència i el prestigi per a la Universitat de Lleida. Una institució que "formem tots per igual per servir la societat i al territori".

L'acte ha acabat amb un emotiu aplaudiment en memòria de Francesc Galiano, Emili Loncà i Anna Gené, distingits amb la medalla d'argent de la UdL a títol pòstum.

25 anys de servei a la Universitat de Lleida

PDI: Lurdes Armengol Castells, Ricardo Blanco Ortiz, Victoriano Bretón Solo de Zaldívar, Elisa Cabiscol Català, M. Núria Camps Mirabet, Joan Costa Tura, Miquel Falguera Sacrest, Josep M. Fontanellas Morell, M. Pilar Gallel Vicente, Xavier Gómez Arbonés, M. Isabel Juárez Rubio, Joan López Melción, Josep M. Sala Valldaura, J. Anton Schoenenberger Arnaiz, Andreu Taberner Palou, i Jordi Vilalta Miquel

PAS: Pere Arroyo Ruiz, Carme Burgos Solé, M. Teresa Gabernet Cinca, M. Núria Llop Masip, Jesús Manuel Ojeda Algaba, Isabel Ros Gorné, Jorgina Roure Niubó, Maria Ruiz Pino, Encarnación Santiago López, Concepción Tarazaga Gómez-Rey, Gemma Terrats Carruesco.

Medalles d'argent

PAS: Pere Boneu Piqué

PDI: M. Manuela Bureu Ramos, Jacint Cabau Rubies, Manuel Camps Surroca, Àngela Fontanals Ribas, Juan José Jové Peres, Amparo Llobet Fernández-Grande, Juan Pedro Marín Sánchez,  Eduardo Piedrabuena León, Ildefonso Pla Sentís, Esther Ratés Brufau, Felipe Miguel Ribau Gatius,  Ramon Rourera Jordana, Miguel Ángel Rueda Torres, Pere Sabaté Prats i Pilar Vinuesa Vilella
 
A títol pòstum: Francesc Galiano Baldomà (PAS), Emili Loncà Aventín (PDI) i Anna Maria Gené Duch (PDI).

Més informació

Galeria fotogràfica (Flickr)