Col·laboració institucional per a l'organització de congressos

Conveni entre la Fundació UdL i el Centre de Negocis i Convencions

Descarregar pdf
conveniLlotja
El rector de la UdL, Roberto Fernández, i el president del Centre de Negocis i regidor, Rafael Peris / Foto: Ajuntament de Lleida
La Fundació Universitat de Lleida (UdL) i el Centre de Negocis i Convencions de Lleida, propietari del Palau de Congressos Teatre La Llotja, col·laboraran en l'organització, promoció i realització d'esdeveniments a la ciutat, en virtut del conveni que han signat avui el president del Patronat de la Fundació i rector de la UdL, Roberto Fernández, i el president del Centre de Negocis i regidor, Rafael Peris. L'acord, amb una vigència inicial de dos anys, preveu descomptes en els serveis compartits.

La Fundació UdL es beneficiarà d'una rebaixa del 30% sobre les tarifes vigents de lloguer de l'equipament i les  instal·lacions de la Llotja (sales i espais). Mentre, donarà un tracte preferent al Centre de Negocis en la provisió de serveis destinats a valoritzar el turisme de congressos i reunions a Lleida. La Fundació els ofereix un descompte del 30% sobre el cost del personal que intervingui en la realització d'estudis i informes conduents a valorar l’impacte econòmic d'aquesta activitat en la capital del Segrià.