Investigar plegats en salut, esport i alimentació

Trobada de grups de recerca de la UdL per a possibles projectes conjunts

Descarregar pdf
trobada grups recerca
La trobada ha tingut lloc a Almacelles. FOTO: UdL

Investigadors d'una dotzena de grups de recerca de la Universitat de Lleida (UdL) i de l'INEFC Lleida s'han trobat aquest divendres a Almacelles en una iniciativa que impulsa el Consell Social de la UdL per facilitar la posada en marxa de projectes de recerca conjunts que abracin diferents àrees del coneixement.

En aquest cas, la reunió ha aplegat una trentena d'investigadors dels àmbits de ciències de la salut, esport, alimentació i medi ambient. Concretament, dels grups de Fisiopatologia metabòlica, Cures a la gent gran dependent, Nutrició i bromatologia, Micologia aplicada, Olis i antioxidants, Educació, salut, societat i cultura, Jocs esportius, Moviment humà, Sistemes complexos i esport, Producció forestal, Activitat física, esport, salut i benestar i del Centre de desenvolupaments biotecnològics i agroalimentaris.

La reunió ha comptat també amb la presència del vicerector de Recerca, Jaume Puy, i els degans i directors dels centres implicats, així com amb la visita del rector, Roberto Fernández, i del president del Consell Social, Ramon Roca. Aquesta és la segona trobada entre grups de recerca de diferents àrees de la UdL. L'any 2012, en va tenir lloc una altra entre personal investigador de l'IRBLleida i Agrotècnio que va propiciar la col·laboració d'ambdós centres en un projecte de biotecnologia vegetal liderat per Paul Christou.

Més continguts