L'Aula d'extensió universitària de la gent gran tindrà una coral

La UdL acull la reunió dels responsables de les Aules de la demarcació de Lleida

Descarregar pdf
CoralAulesGentGranUdL
Un moment de la trobada. FOTO: UdL

A partir del proper mes de gener començaran les classes per formar la coral de l'Aula d'extensió universitària de la gent gran de Lleida, segons ha anunciat avui el seu president, Francesc Rué, que ha participat en la trobada anual de les juntes d'aquestes aules de la demarcació de Lleida, celebrada a la Universitat de Lleida.

Aquesta és una de les novetats que l'Aula de Lleida posa en marxa aquest curs acadèmic, a més de les visites culturals "Fem un tomb per Lleida" a indrets com ara el Centre de recuperació de fauna de Vallcalent, la Seu Vella, l'Arxiu Municipal, el PCiTAL o l'Arborètum, entre d'altres. Les aules de Lleida compten enguany amb 600 inscrits, 200 més que el curs anterior, per la qual cosa, explica Rué, han hagut de doblar els grups de classe.

L'Aula d'extensió universitària de la gent gran de Lleida i comarca, aplega a més de Lleida ciutat, les aules de Cervera, Balaguer, Tàrrega, Mollerussa, les Borges Blanques, Guissona, Tremp, Sant Guim, Agramunt i la Val d'Aran -les dos darreres de recent incorporació- amb un total d'uns 1.800 inscrits. Les classes tenen lloc a les diferents localitats entre els mesos d'octubre i maig.