L'Escola Politècnica, en un Minor Internacional de l'àmbit TIC

Amb quatre universitats més de Països Baixos, Àustria, Bèlgica i Sud-àfrica

Descarregar pdf
UdLminorinternacionalEPS
La vicerectora d'Internacionalització i la directora de l'EPS, en la sessió inaugural / Foto: EPS-UdL
L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) ha iniciat aquest curs la seua participació en un Minor Internacional en l'àmbit de l'Enginyeria Informàtica i les tecnologies de la informació (TIC), amb quatre universitats més. Anomenat Global Acting in ICT i coordinat per la Fontys University of Applied Sciences (Països Baixos), també hi participen la PXL University of Applied Sciences and Arts (Bèlgica), la University of Applied Sciences Upper Austria (Àustria) i la Belgium Campus ITversity (Sud-àfrica).
 
Els minor són itineraris que permeten a l'estudiant obtenir competències i coneixements d'una àrea diferent a la seua especialització, complementant els estudis de grau. En aquest cas, són 5 mòduls de 3 setmanes de durada sobre Experiència d'Usuari -que s'imparteix a la UdL-, Data Science, Intel·ligència Artificial, Ciberseguretat i Mobile Health. Cadascun es desenvolupa en una de les institucions participants i l'estudiantat pot seguir-los presencialment o a distància.
 
Després l'alumnat ha de realitzar un projecte en grup integrant els diferents coneixements adquirits i en sintonia amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, ja que ha de tractar i abordar aspectes sobre Salut i Benestar (objectiu 3). Un cop defensat aquest treball, els participants de l'EPS obtindran el títol d'aquest Minor Internacional de les diferents institucions, a més del títol de Grau en Enginyeria Informàtica amb la Menció de Tecnologies de la Informació.
 
La vicerectora d'Internacionalització de la UdL, Montse Gea, i la directora de l'EPS, Magda Valls, han encapçalat la sessió inaugural, amb els coordinadors del Minor - Ineke Huyskens i Samuil Angelov- i els professors Rosa Gil i Toni Granollers, especialistes en experiència d'usuari.