L'Homo APM obre l'11a Setmana de la Comunicació a la UdL

Els periodistes Manuel Campo Vidal i Víctor Amela, entre els convidats a les sessions sobre convergència digital

Descarregar pdf
apm-foto-tv3
Manel Piñeiro és actor i guionista / Foto: TV3
El televisiu Homo APM, del programa Alguna pregunta més? de TV3, serà l'encarregat d'obrir la propera Setmana de la Comunicació a la Universitat de Lleida (UdL). L'actor i guionista Manel Piñeiro estarà acompanyat pel director del programa, Guillem Sans, en una sessió programada per dilluns, 7 d'abril, a la Sala d'Actes del Rectorat, i destinada a l'alumnat de Batxillerat. Serà el tret de sortida a un programa centrat enguany en la convergència digital. 
 
L'onzena edició de la Setmana de la Comunicació aplega altres noms coneguts, com el del periodista i president de l'Acadèmia de les Ciències i les Arts de Televisió d'Espanya, Manuel Campo Vidal; o el periodista, crític televisiu de La Vanguardia i escriptor, Víctor Amela. El primer parlarà sobre els antics i nous mitjans de comunicació i el segon, sobre el periodisme en xarxa, amb una conferència titulada "Veure la tele amb el Twitter a la mà". Al llistat de convidats també hi ha el director de comptes de l'agència publicitària Bassat Ogilvy, Santiago Yago; i el creador audiovisual lleidatà Antoni Pinent, que oferirà un taller d'animació.

El programa es completa amb conferències i taules redones sobre temes com els documentals web o interactius (Webdocs), en què el públic ha de "navegar" a través de la historia; les noves formes d'enregistrar esdeveniments; el periodisme de dades contra rumors i filtracions; el finançament col·lectiu de projectes periodístics i audiovisuals; els videojocs i les tecnologies multimèdia.

Més informació

Programa de l'11a Setmana de la Comunicació