La UdL aposta pels cursos intensius de llengües aquest estiu

Descarregar pdf
InstitutdeLlenguesUdL
Una classe de l'Institut de Llengües / Foto: UdL

L'Institut de Llengües de la Universitat de Lleida, en el marc de la 22a Universitat d'Estiu ofereix aquest juliol cursos intensius de llengües adreçats, no només als membres de la comunitat universitària, sinó a qualsevol persona que estigui interessada a iniciar-se en l’aprenentatge del francès, l’italià, l’alemany, el xinès i el rus o bé millorar els seus coneixements de l’anglès.

Els cursos d’anglès (llengua de la qual s'oferten diferents nivells), francès, italià i alemany, de 80 hores, s'impartiran entre 30 de juny i el 25 de juliol al matí. L’últim dia de classe es realitzarà un test per validar el nivell assolit per l’alumnat, el resultat del qual servirà com a via d’accés al curs immediatament superior de l’Institut de Llengües de la UdL.

Els cursos de xinès i rus tenen una durada de 40 hores i es complementen amb 40 hores més de xinès i de rus que s'impartiran a l'Escola Oficial d'Idiomes de Lleida. En aquests cursos hi haurà avaluació continuada i s’expediran certificats d’aprofitament a l’alumnat que superi l’avaluació.

Segons la directora de l'Institut de Llengües, Marta Giné, l'organització d'aquests cursos té a veure amb el fet que "la UdL és conscient del rol cada cop més important que suposa conèixer llengües estrangeres en un món globalitzat, tant en el camp acadèmic, com professional i social".

Més informació

LLENGÜES A L’ESTIU
Del 30 de juny al 25 de juliol de 2014