La UdL busca estudiants de postgrau a Colòmbia

Descarregar pdf
FiraEuroposgradosUdL
L'estand de la UdL a Bogotà / Foto: ORI-UdL

Una delegació de la Universitat de Lleida (UdL) ha travessat l'Atlàntic aquesta setmana per participar a la Fira Europosgrados Colombia 2014, amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de màsters i doctorats. Més de 800 estudiants  interessats en programes de postgrau de tots els àmbits d'especialització han passat per l'estand de la UdL en les jornades que s'han desenvolupat a les ciutats de Bogotà i Cali. Actualment la Universitat de Lleida compta a les seues aules amb 9 estudiants de postgrau colombians.

Aquest és el tercer any que la UdL participa en aquest esdeveniment, considerat un dels més importants quant a la difusió de programes de postgraus europeus. Hi són presents un centenar d'universitats de 10 països del vell continent: Espanya, França, Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Bèlgica, Països Baixos, Hongria, Suïssa i Suècia.

La delegació de la UdL estava formada per la cap del Servei d'Informació i Atenció Universitària (SIAU), Margarida Serveto; el coordinador de l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI), Josep Maria Martí; i l'adjunt al president del Consell Social, José Antonio Bonet.