La UdL dona a conèixer la recerca del campus d'Igualada

Investigacions en salut, economia, enginyeria, química i innovació docent, entre altres

Descarregar pdf
JornadaRecerca
Cloenda de la jornada. FOTO: Campus Igualada-UdL
Una trentena d'investigadores i investigadors van participar ahir en la primera Jornada de recerca al campus  d'Igualada de la Universitat de Lleida (UdL). La trobada va reunir una trentena de persones a la sala d'actes del Pla de la Massa que, durant la sessió de matí i de tarda, van poder conèixer de primera mà les principals línies d'investigació que desenvolupa professorat d'aquest campus.
 

En total van ser disset ponències sobre recerques dels àmbits de la biomedicina, la fisioteràpia, l'economia, l'enginyeria, la química, les noves tecnologies, la innovació docent, entre altres, amb l'objectiu no només de difondre-les, sinó de visibilitzar la tasca dels personal que les du a terme i fomentar la col·laboració amb investigadors d'altres campus, entitats i empreses, expliquen els organitzadors.

La jornada va ser inaugurada pel delegat del rector al campus igualadí, Carles Capdevila, i la vicerectora de Recerca i Transferència de la UdL, Olga Martín, mentre que la cloenda va anar a càrrec del rector, Jaume Puy, i el professor i membre del comitè organitzador de la jornada, Sergio Sayago.