La UdL renova la col·laboració amb Invelon Technologies

L'empresa lleidatana sorgida de la UdL desenvolupa solucions en realitat virtual i augmentada

Descarregar pdf
conveniinvelon
Jaume Puy i Joan Falguera. FOTO: UdL
La Universitat de Lleida (UdL) ha renovat la seua col·laboració amb l'empresa lleidatana creada per exalumnes de la UdL, Invelon Technologies SL, dedicada al disseny, fabricació i comercialització de solucions que incorporen la fabricació additiva i/o impressió 3D, la realitat virtual, augmentada i mixta, l'internet de les coses, el Big Data i la intel·ligència artificial.
 
Avui el rector, Jaume Puy, i el responsable de l'empresa, Joan Folguera, han signat un protocol general d'actuació per als propers quatre anys per promocionar la investigació i la transferència en àrees i tecnologies d’interès mutu, consolidar la col·laboració en pràctiques en empreses, curriculars i extra curriculars, així com la formació dual o altres fórmules docents.
 
Invelon Technologies SL, que va rebre el Premi Mensa Lleida 2019 al coneixement emprenedor, col·labora amb la UdL des del 2016 tant amb pràctiques de l'estudiantat, impartició de docència en màsters, cursos de formació de l'Institut de Ciències de l'Educació i jornades, així com en projectes de recerca de grups de l'Escola Politècnica Superior, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària i de la Facultat de Medicina.
 
Falguera s'ha mostrat satisfet per la renovació d'aquesta col·laboració amb la UdL, on van estudiar tant ell com la resta de socis. Per la seua part, Puy, ha qualificar la signatura com una bona notícia, ja que la missió de la Universitat és formar gent que tingui i creï oportunitats i, encara més, si es tracta d'una empresa sortida de la UdL, ha dit.