La Universitat de Lleida, en 'serveis mínims' del 6 al 28 d'agost

Amb la mesura es repetirà l'estalvi d'uns 80.000 euros dels passats estius

Descarregar pdf
entradaUdL2016
L'activitat es reprèn el 29 d'agost Foto: UdL

La Universitat de Lleida (UdL) tanca, a partir del 6 d'agost, les seues portes al públic durant tres setmanes per estalviar uns 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres despeses; una quantitat similar a la dels estius passats. La majoria d'edificis romandran en serveis mínims fins el 28 d'agost. Malgrat aquest tancament parcial, el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla, recorda que l'activitat continua, sobretot en espais de recerca.
 
Resten en funcionament de dilluns a divendres la biblioteca de Ciències de la Salut, amb horari de 9.00h a 15.00h, i la sala d'estudis del mateix campus, de 15.00h a 21.00h. També manté la seua activitat el Registre General de la UdL, ubicat a l'edifici del Rectorat, de 9.00h a 14.00h. A més, hi haurà servei de seguretat les 24 hores a tots els campus, així com recepció de correu i paqueteria durant els matins.

Pel que fa a instal·lacions de recerca, funcionen l'estabulari i l'edifici docent de Ciències de la Salut a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova; l'edifici de Biomedicina 1, que acull l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; alguns laboratoris de l'Escola Tècnica d'Enginyeria Agrària; i el Centre d'Investigació d'Energia Aplicada, al campus de Cappont, entre els dies 8 i 12, i 22 i 26 d'agost.

En aquest període de tancament parcial a la UdL, les consultes sobre preinscripció universitària s'han d'adreçar a l'Oficina d'Accés a la Universitat de Barcelona, a través de l'adreça de correu electrònic accesnet.sur@gencat.cat o per telèfon (93 223 03 23  /  93 223 25 91).

Aquest és el sisè any consecutiu que la UdL aplica aquesta mesura, que va començar amb els tancaments institucionals l'estiu del 2011, tot coincidint amb les retallades pressupostàries. Des de llavors, n'ha anat augmentant la durada.