L'alumnat de la UdL podrà fer pràctiques a Aqualia

Descarregar pdf
AqualiaUdL
Quintillà i Roberto Fernández / Foto: UdL

L'estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) podrà realitzar aquest curs pràctiques acadèmiques externes a FCC-Aqualia, en virtut d'un conveni de col·laboració. L'empresa multinacional està oberta a alumnes de l'Escola Tècnica d'Enginyeria Agrària, Enginyeria Industrial, Dret i Economia. Actualment, una desena de titulats de la UdL ja treballa a Aqualia, segons ha explicat el seu delegat a Lleida i Tarragona, Francesc Quintillà.

El rector de la UdL, Roberto Fernández, ha destacat la importància de la col·laboració del teixit empresarial amb la Universitat perquè els titulats del centre tinguin "un ADN particular i diferenciador". En aquest sentit, ha recordat que el model docent de la Universitat de Lleida busca potenciar el caràcter emprenedor del seu estudiantat, pel que les pràctiques són molt importants.

El vicerector de Docència, Francisco Garcia, ha assegurat que la UdL serà l'única de Catalunya on aquest curs 2014-2015 l'alumnat de totes les titulacions farà pràctiques. En total, uns 2.000. De la seua banda, Quintillà ha destacat el compromís de la seua empresa amb el territori i la implicació de l'estudiantat a l'empresa "aportant inquietuds i il·lusió".